***Zenhuis***
U kunt een afspraak telefonisch boeken op het nr 0486 120 234 (spreek uw naam en gewenste arrangement alsook de datum en het tijdstip in de voice-mail en ik bel u terug)
ofwel via mail (enkel voor boekingen minstens 24uren op voorhand)
 
indien u via de online agenda uw afspraak maakt krijgt u 20€ korting.
Dit is tevens de gemakkelijkste weg om uw afspraak te boeken, op de uren die vermeld staan kan er een afspraak gereserveerd worden.
ANULATIES : Het door u gekozen arrangement word speciaal voor u gereserveerd. Voor alle annuleringen minder dan 4uren voor de afspraak, worden 75€ annuleringskosten aangerekend.
VERTRAGINGEN : Wanneer u later aankomt op de afspraak zal het arrangement worden ingekort, deze worden alsook voor 100% aangerekend.

DANK U VOOR UW BOEKING

X KATE

 
 
Afspraken kunnen voortaan makkelijk geplaatst worden via de handige online agenda. (Registreren is NIET nodig)
Geen tijdverlies meer met bellen om te vragen wanneer afspraak mogelijk is, met deze agenda kunt u uw afspraak onmiddellijk boeken.
Er zijn ook geregeld Last-Minutes mogelijk, en er kan ook nog last-minute plaats beschikbaar komen.
  
Indien u nog vragen hebt vooraleer u een boeking wenst te plaatsen, kunt u me altijd bellen,
spreek een duidelijke boodschap in de voice-mail aub en ik bel u dan zelf graag op (met privénummer, doorgaans tussen 10.30u en 20u) om u te woord te staan.
**Wij sturen of beantwoorden geen sms**
 
Bij uw 1ste boeking bel ik u ter kennismaking eens kort op, dit voor uw discretie steeds met een privénummer. Van zodra u reserveert ontvangt u een automatische mail dat de afspraak wacht op mijn bevestiging, krijgt u deze mail niet dan hebt u een VERKEERD mailadres ingegeven.
De afspraak staat vast nadat u onze bevestigingsmail ontvangen hebt.
 
Gratis parking res. Parkzicht.